Valitse kieli

Liitettyjen laitteiden tietosuojailmoitus

Me SharkNinjalla olemme olemassa, jotta voimme toteuttaa missiomme, joka on “vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään, joka päivä ja joka kodissa”. Tähän kuuluu, että teemme kaikkemme suojellaksemme yksityisyyttäsi ja turvataksemme henkilötietosi.  

Kun lataat mobiilisovelluksemme, voit ohjata ja valvoa Shark Robot- tai Ninja Grill -grilliäsi puhelimellasi tai muulla yhteensopivalla laitteella. 

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten keräämme, käytämme, luovutamme ja säilytämme henkilötietoja, kun käytät: 

Hairobotiikka 

• kaikki mobiilisovellukset (“Sovellus”), jotka tukevat näitä tuotteita. 

• osallistua tutkimuskyselyyn tai testaukseen. 

Mikä on liitetty laite?

Liitetty laite yhdistää laitteiston, ohjelmiston, laiteohjelmiston ja toimilaitteet, joiden avulla laitteet voivat olla yhteydessä toisiinsa, olla vuorovaikutuksessa ja vaihtaa vapaasti tietoja ja informaatiota.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti seuraavasti: SharkNinja Europe Ltd ja SharkNinja Operating LLC toimivat yhteisinä rekisterinpitäjinä.

Mikä on digitaalisesti liitetty laite?

Digitaalisesti yhdistetty laite on elektroninen laite, joka on yhdistetty muihin laitteisiin tai verkkoihin langattomien protokollien, kuten Bluetooth, Wi-Fi, avulla.

Lapset

Tuotteitamme ei ole suunniteltu alle kuudentoista (16) vuoden ikäisille lapsille. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta, pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin poistamaan nämä tiedot.

Henkilötietojen jakaminen ja siirtäminen

Saatamme jakaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotka tukevat meitä tarjoamalla sinulle palveluja. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat esimerkiksi käyttää käyttötietoja. Näin tapahtuu vain silloin, kun yhdistät älytuotteesi SharkClean-sovellukseen tai NinjaGrill-sovellukseen.

Meillä on näiden palveluntarjoajien kanssa sopimukset, joissa määrätään, että ne eivät voi tehdä mitään henkilötiedoillesi ilman meidän määräystämme ja että ne tarjoavat palvelunsa turvallisia menetelmiä käyttäen.

Jakaamme henkilötietojasi, jos lainvalvontaviranomaiset tai sääntelyelimet, jotka ovat vaatineet laillista oikeutta saada kyseisiä tietoja, vaativat sitä, oikeudellisille neuvonantajillemme tai jos se on tarpeen omaisuutemme, etujemme ja oikeuksiemme suojaamiseksi.

Jos myymme koko liiketoimintamme tai olennaisilta osin koko liiketoimintamme tai muun vastaavanlaisen liiketoimen (kuten divisioonan tai liiketoimintayksikön myynnin), voimme siirtää tai luovuttaa henkilötietojasi ostajalle tai mahdolliselle ostajalle, joka voi kerätä, käyttää ja luovuttaa kyseisiä tietoja ehdotetun liiketoimen arviointia ja/tai toteuttamista tai ostetun liiketoiminnan toimintaa ja hallinnointia varten tai muihin ilmoituksessa mainittuihin tarkoituksiin.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen niitä keräämäämme ja tässä ilmoituksessa kuvattuun tarkoitukseen sekä lain edellyttämällä tavalla:

Niin kauan kuin sinulla on tili meillä ja olet aktiivinen käyttäjä.

Saatamme säilyttää henkilötietojasi 6 vuotta, jos olet ostanut meiltä tuotteen, jotta voimme helpottaa takuuseen liittyviä velvoitteitamme ja sovellettavien kuluttajasäännösten mukaisia velvoitteitamme.

Voimme säilyttää henkilötietojasi siihen asti, kunnes tavaroiden toimittamista tai henkilövahinkoa koskevan oikeudellisen muutoksenhaun määräaika on kulunut umpeen.

Voimme säilyttää henkilötietoja pidempään, jos meidän on pakko tehdä niin asiaankuuluvien oikeudellisten, verotuksellisten ja kirjanpitotarkoitusten vuoksi.

Miten suojaamme henkilötietojasi?

SharkNinja on vahvasti sitoutunut pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme ottaneet käyttöön erityisiä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä, muuttamiselta, luvattomalta luovuttamiselta tai pääsyltä.

Rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niihin, joilla on aito liiketoiminnallinen tarve saada ne tietoonsa. Tietojasi käsittelevät henkilöt tekevät sen vain valtuutetulla tavalla ja heitä koskee luottamuksellisuusvelvoite.

Vaikka voimme ryhtyä kaikkiin varotoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi, on tärkeää, että pidät salasanasi, tilitietosi ja muut käyttäjätietosi turvassa ja luottamuksellisina.

Henkilötietojen kansainvälinen siirto

Toimimme maailmanlaajuisesti ja voimme siirtää henkilötietojasi SharkNinjan muihin toimipisteisiin tai hyväksytyille kumppaneille eri puolilla maailmaa. Haluamme, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja asiakaskokemuksen, ja tätä tarkoitusta varten saatamme jakaa henkilötietojasi sen maan ulkopuolelle, jossa olet ensin jakanut ne meille. Kun teemme näin, se tapahtuu aina tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin ja silloin, kun olemme tyytyväisiä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti toteutettuun suojelun ja turvallisuuden tasoon. Henkilötietojen siirtoja SharkNinjan sisällä (myös ETA:n ulkopuolella) säännellään yritysten välisellä sopimuksella.

Kun jaamme, käytämme tai siirrämme henkilötietoja muiden organisaatioiden kanssa erityisesti ETA:n ulkopuolella, käytämme hyväksyttyjä vakiosopimuslausekkeita tai toteutamme muita sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että näissä siirroissa on riittävät suojatoimet.

Tietosuojaoikeutesi

Tietyissä olosuhteissa, kuten GDPR:n ja CCPA:n yhteydessä, voit käyttää sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksiasi seuraavasti:

Oikeus tutustua sinua koskeviin henkilötietoihin ja pyytää kopioita henkilötiedoistasi.

Oikeus pyytää meitä tekemään muutoksia ja oikaisemaan henkilötietosi, jos ne ovat mielestäsi virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen täydentämistä, jos ne ovat mielestäsi puutteellisia.

Oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista.

Oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.

Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos henkilötietojesi käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme. Jos käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin, voit pyytää meitä lopettamaan sen, ja me suostumme pyyntöösi.

Oikeus vastustaa ja olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn (mukaan lukien profilointi), jolla voi olla sinuun kohdistuvia oikeusvaikutuksia tai joka voi vaikuttaa sinuun merkittävästi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Voit pyytää meitä siirtämään henkilötietosi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tätä oikeutta sovelletaan vain tietyissä olosuhteissa.

Oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa tulevaisuutta varten. Jokaisessa sähköpostiviestinnässämme on linkki, jonka kautta voit hallita asetuksiasi tai peruuttaa tilauksesi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@sharkninja.com.

Oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle, valtion yleisen syyttäjänvirastolle tai muulle asuinpaikkakunnastasi riippuvalle sääntelyviranomaiselle, jos katsot, että henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa lainsäädäntöä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, verkkolomakkeella ja postitse.

Yhdistyneen kuningaskunnan postiosoitteemme on SharkNinja Privacy Team, 3150 Century Way, Leeds, West Yorkshire, LS15 8ZB.

Yhdysvaltain postiosoitteemme on SharkNinja Privacy Team, 89 A St., Needham, MA 02494.

Sähköpostimme on privacy@sharkninja.com 

Jos haluat lähettää rekisteröidyn tietopyynnön, klikkaa tästä.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tarkistamme ja päivitämme tätä ilmoitusta säännöllisesti, joten kehotamme sinua tarkistamaan sen säännöllisesti. Jos muutamme tietosuojailmoitustamme tavalla, joka muuttaa merkittävästi sitä, miten käsittelemme hallussamme olevia henkilötietojasi, ilmoitamme sinulle olennaisista muutoksista laittamalla ilmoituksen verkkosivuillemme tai lähettämällä sinulle sähköpostia (jos olet rekisteröinyt sähköpostitietosi meille).

Käsittelyä koskevat merkittävät muutokset tulevat voimaan aikaisintaan kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua siitä, kun niistä on ilmoitettu tällä ilmoituksella.